5/05/2020

Дари садиби Дримба

Виїжджаючи із бетонних джунглів міста на відпочинок, хочеться бути якомога ближче до природи. Проживаючи у дерев’яній садибі, насолоджуючись чистим повітрям та шелестом лісу, додатковим задоволенням для вас стане можливість куштувати органічну їжу,  зібрану зі грядки власними руками.

Проснувшись зранку, ви можете влаштувати собі прогулянку босоніж, відчуваючи ранкову росу та теплі дотики сонця. Камінці, земля і трава забезпечать природний масаж вашим стопам, на яких знаходиться понад 70 000 нервових закінчень. Тож така прогулянка позитивно вплине як на настрій, так і на роботу багатьох органів.

Гуляючи по території садиби, ви зустрінете кущики та грядки із різноманітними овочами та ягодами. Не стидайтесь ними ласувати! 🙂 Проживаючи у Дримбі, ви можете готувати собі не лише смачну, але й повністю органічну їжу. Нащипати свіженької цибульки до смачного творогу, смакувати полуницями або розтовкти їх із цукром, зібрати ягід малини та чорниці для вітамінного перекусу.

Та це далеко не все, чим може здивувати Дримба! Відчути смак дитинства дозволить смачна каша, приготована з одного із найкорисніших овочів – гарбуза. Напевно, ще із розповідей бабусі, кожен із нас пам’ятає, що гарбуз приносить користь організму у будь-якому вигляді –  сирий, печений, варений чи сушений. Адже крім води, у його склад входить величезна кількість корисних речовин –органічні кислоти, клітковина, глюкоза, каротин, фосфор, залізо, цинк, ще й вітаміни А, В1, В2, С , D, Е, РР і більш рідкісні Т і К.

А щоб вам було смачно і корисно водночас, ми пропонуємо рецепт гарбузової каші з кукурудзяною крупою, що точно не залишить байдужим вас і вашу сім’ю!

Для її приготування вам знадобиться:

  • 200 грам м’якушу гарбуза
  • 500 мл молока
  • 1 літр води
  • 1 склянка кукурудзяної крупи
  • 3 столові ложки цукру
  • Дрібка солі
  • Вершкове масло — на смак

Далі слідкуйте за рецептом:

  1. Наріжте м’якуш гарбуза кубиками, складіть у каструлю, залийте невеликою кількістю води і варіть на великому вогні, допоки гарбуз не стане м’яким.
  2. Додайте у каструлю молоко, промиту крупу, сіль та цукор
  3. Доведіть кашу до кипіння, й продовжуйте варити постійно помішуючи на маленькому вогні ще 30 хв.
  4. Дозвольте каші настоятись ще 20 хв.
  5. Додавайте вершкового масла – і насолоджуйтесь!

Завітайте у Дримбу, аби насолоджуватись оздоровчим відпочинком та смачною органічною їжею!